12/11/2015

Infoavonden en vergaderingenVergaderingen

De cohousers vergaderen regelmatig om over hun project te brainstormen en te beslissen. Zij komen bijeen op data en locaties die zij zelf beslissen en worden niet noodzakelijkerwijs hier gepubliceerd.

U bent altijd welkom om een vergadering van een bepaald project bij te wonen. U moet ons even contacteren door te mailen (info@cohousinglimburg.be) of te bellen (+32 471 19 06 37) voor een datum van een bijeenkomst als u een vergadering wilt bezoeken.

Infoavonden

Wij organiseren regelmatig een cohousing infoavond. Daar vertellen we u alles over cohousing in Limburg en alle details over de lopende projecten. Indien er geen infoavond geagendeerd is of u kunt niet aanwezig zijn, gelieve onderstaand formulier in te vullen. Dan wordt u gecontacteerd en kan er een afspraak gemaakt worden.

woensdag 12 september - te cohousing Maarlo, Sparrenstraat 14 te Peer om 20u

woensdag 26 september - CultuurCentrum Hasselt, Kunstlaan 5 om 20u in vergaderzaal 2

woensdag 24 oktober - CultuurCentrum Hasselt, Kunstlaan 5 om 20u in vergaderzaal 3

woensdag 21 november - CultuurCentrum Hasselt, Kunstlaan 5 om 20u in vergaderzaal 2

Info per project

Voor het wonen in één van onze projecten te Alken, Peer, Stal-Koersel of Mal neemt u contact met ons op: info@cohousinglimburg.be of +32 471 19 06 37. Tijdens een persoonlijke ontmoeting heeft u de gelegenheid om de locatie te zien en alle antwoorden te krijgen op uw vragen. U ontvangt er info over de woningen en de prijzen.

Het is aan te raden om vooraf een algemene infoavond over cohousing mee te maken.

Verzoek om informatie
Deze aanvinken om een bericht te kunnen versturen.
Bezig met versturen

volg ons

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

2 months ago

Cohousing Limburg

Cohousing Peer - uitnodiging 12 september.
Van het oude schooltje van 't Maarlo in Peer werd een co-housing project gemaakt, met 9 wooneenheden. Allemaal met privé tuintje.

De oude speelplaats is nu ons gezamelijk terras en speelveldje. We zijn op zoek naar enkele leuke gezinnen die op dat speelveldje leven in de brouwerij brengen.

De vroegere binnenspeelplaats is ons common house, zeg maar een extra gemeenschappelijke leefruimte waar we elkaar ontmoeten, samen een pintje drinken of samen koken als we daar zin in hebben.

Op 12 september geeft onze co-housing groep meer informatie, de presentatie start om 20 uur. De bewoners geven via overleg vorm aan hun manier van 'samenhuizen'. De vrije wooneenheden zijn daarna ook te bezichtigen. Adres: Sparrenstraat 14, Peer.
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook