12/11/2015

Infoavonden en vergaderingenVergaderingen

De cohousers vergaderen regelmatig om over hun project te brainstormen en te beslissen. Zij komen bijeen op data en locaties die zij zelf beslissen en worden niet noodzakelijkerwijs hier gepubliceerd.

U bent altijd welkom om een vergadering van een bepaald project bij te wonen. U moet ons even contacteren door te mailen (info@cohousinglimburg.be) of te bellen (+32 471 19 06 37) voor een datum van een bijeenkomst als u een vergadering wilt bezoeken.

Infoavonden

Wij organiseren regelmatig een cohousing infoavond. Daar vertellen we u alles over cohousing in Limburg en alle details over de lopende projecten. Indien er geen infoavond geagendeerd is of u kunt niet aanwezig zijn, gelieve onderstaand formulier in te vullen. Dan wordt u gecontacteerd en kan er een afspraak gemaakt worden.

Vrijdag 23 februari 2018
Algemene cohousing Infoavond in cultuurcentrum Hasselt
Aanvang: 20u  in vergaderzaal 3
Adres: Kunstlaan 5 Hasselt.

Info per project

Voor het wonen in één van onze projecten te Alken, Peer, Stal-Koersel of Mal neemt u contact met ons op: info@cohousinglimburg.be of +32 471 19 06 37. Tijdens een persoonlijke ontmoeting heeft u de gelegenheid om de locatie te zien en alle antwoorden te krijgen op uw vragen. U ontvangt er info over de woningen en de prijzen.

Het is aan te raden om vooraf een algemene infoavond over cohousing mee te maken.

Verzoek om informatie
Bezig met versturen

volg ons

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Cohousing Limburg heeft een evenement van Atelier X gedeeld. ... Lees meerLees minder

Workshop Stampleem vloer - meewerken

maart 21, 2018, 8:00am - maart 21, 2018, 6:00pm

Op woensdag 21 maart (van 8 tot 18 uur) organiseren we samen met Het Leemniscaat een werkworkshop over stampleem vloeren. In de nieuwbouw op het Steenhof 51 - Anemoonsite te Tienen, zal er een 60 vi...

Bekijk op Facebook

Cohousing Limburg heeft zijn/haar evenement gedeeld. ... Lees meerLees minder

Opendeurdag Cohousing Alken

maart 10, 2018, 2:00pm - maart 10, 2018, 5:00pm

Tegen dat de lente gaat beginnen gooien wij de deuren open. Niet voor de grote voorjaarskuis maar om u allen uit te nodigen voor een hapje en een drankje op onze cohousing werf te Alken. Daar ontmoe...

Bekijk op Facebook