12/11/2015

Infoavonden en vergaderingenOpendeurdag cohousing Peer

De deuren gaan weer open in Peer. De bouw is zo goed als afgerond en de eerste eigenaar is al ingetrokken in zijn nieuwe woning. Kom kijken bij dit bijzondere project en misschien zit er wel iets voor ù tussen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Waar en hoe laat?

Zaterdag 2 december van 14u tot 17u aan de Sparrenstraat 14 te Peer.

Vergaderingen

De cohousers vergaderen regelmatig om over hun project te brainstormen en te beslissen. Zij komen bijeen op data en locaties die zij zelf beslissen en worden niet noodzakelijkerwijs hier gepubliceerd.

U bent altijd welkom om een vergadering van een bepaald project bij te wonen. U moet ons even contacteren door te mailen (info@cohousinglimburg.be) of te bellen (+32 471 19 06 37) voor een datum van een bijeenkomst als u een vergadering wilt bezoeken.

Infoavonden

Wij organiseren regelmatig een cohousing infoavond. Daar vertellen we u alles over cohousing in Limburg en alle details over de lopende projecten. Indien er geen infoavond geagendeerd is of u kunt niet aanwezig zijn, gelieve onderstaand formulier in te vullen. Dan wordt u gecontacteerd en kan er een afspraak gemaakt worden.

Info per project

Voor het wonen in één van onze projecten te Alken, Peer of Mal neemt u contact met ons op: info@cohousinglimburg.be of +32 471 19 06 37. Tijdens een persoonlijke ontmoeting heeft u de gelegenheid om de locatie te zien en alle antwoorden te krijgen op uw vragen. U ontvangt er info over de woningen en de prijzen.

Het is aan te raden om vooraf een algemene infoavond over cohousing mee te maken.

Verzoek om informatie
Bezig met versturen

volg ons

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Ondertussen, tegenover Cohousing Alken. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Het beton ligt er ook al ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Opendeurdag cohousing Peer. Zaterdag 2 december van 14u tot 17u aan de Sparrenstraat 14 te Peer. Ontvang alle informatie over de beschikbare woningen en cohousing in het algemeen. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook