12/11/2015

Infoavonden en vergaderingen


Vergaderingen

De cohousers vergaderen regelmatig om over hun project te brainstormen en te beslissen. Zij komen bijeen op data en locaties die zij zelf beslissen en worden niet noodzakelijkerwijs hier gepubliceerd.

U bent altijd welkom om een vergadering van een bepaald project bij te wonen. U moet ons even contacteren door te mailen (info@cohousinglimburg.be) of te bellen (+32 471 19 06 37) voor een datum van een bijeenkomst als u een vergadering wilt bezoeken.

Infoavonden

Wij organiseren regelmatig een cohousing infoavond. Daar vertellen we u alles over cohousing in Limburg en alle details over de lopende projecten. Indien er geen infoavond geagendeerd is of u kunt niet aanwezig zijn, gelieve onderstaand formulier in te vullen. Dan wordt u gecontacteerd en kan er een afspraak gemaakt worden.

Info per project

Voor het wonen in één van onze projecten te Alken, Peer of Mal neemt u contact met ons op: info@cohousinglimburg.be of +32 471 19 06 37. Tijdens een persoonlijke ontmoeting heeft u de gelegenheid om de locatie te zien en alle antwoorden te krijgen op uw vragen. U ontvangt er info over de woningen en de prijzen.

Het is aan te raden om vooraf een algemene infoavond over cohousing mee te maken.

Verzoek om informatie
Bezig met versturen

volg ons

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Cohousing Limburg heeft een foto van Cohousing project te Peer gedeeld. ... Lees meerLees minder

Woning 6 is verkocht!

Bekijk op Facebook

Cohousing Limburg heeft het bericht van Samenhuizen vzw gedeeld. ... Lees meerLees minder

Deze namiddag spreken we zelf de notarissen toe tijdens hun jaarlijks congres in Gent. Duimen jullie mee voor onze voorzitter Luk en onze vrijwilliger Jo? / cartoon: (c) Lectrr #samenhuizen #cohousing...

Bekijk op Facebook