08/11/2015

U kunt meedoen


meedoen

Als u nog iets meer over cohousing wil weten en iemand wil spreken over de projecten kunt u naar een infoavond komen of een privé afspraak maken via een e-mailtje naar info@cohousinglimburg.be of telefoontje naar +32 471 19 06 37 .

Als u er al een infosessie op heeft zitten kunt u door naar een vergadering. Elke cohousing project organiseert bijeenkomsten waar de cohousers overleggen over hun woningen en de gezamelijkheden. En het is een ideale manier om kennis te maken met de toekomstige buren en inspraak te hebben in het project.

Voor een infoavond dient u zich in te schrijven:  klik hier.

Voor deelname aan een vergadering moet u even bellen of mailen voor een datum.

huren

We krijgen vaak de vraag of er ook een woning gehuurd kan worden. Ja dat kan, mits iemand anders het koopt om te verhuren want Cohousing Limburg heeft geen huizen in bezit om die te verhuren.

Een woning kopen in een cohousing project is altijd een goede investering. Er zijn veel geïnteresseerde huurders. Daarnaast kan bijvoorbeeld de groep cohousers de nieuwe kandidaten screenen. Zo weten de cohousers ook wie hun nieuwe buren worden en de verhuurder heeft er ook een beter gevoel bij.

cohousing limburg

verkopen

Mocht u uit een cohousing gemeenschap willen vertrekken, dan is de verkoop van uw woning niet anders dan u gewoon bent. U zet het huis te koop en een makelaar en notaris regelen de rest. 

Uit ervaring weten we dat populaire cohousing gemeenschappen een wachtlijst aan mensen hebben die daar willen komen wonen, dus de verkoop kan snel gaan.

uw wilt kopen, huren of investeren?