04/05/2016

Groep cohousing west-Limburg


Zoekertje: bewoners voor cohousing

Heb jij zin in een stukje van onze appeltaart? Voor ons cohousingproject zoeken wij nog gelijkgestemden die net als wij klaar zijn om te deelwonen. Elk heeft zijn eigen privé-stekje, op maat gemaakt en net groot genoeg om aangenaam, maar niet overdreven ruim te wonen. En natuurlijk willen we graag nog veel meer dan alleen onze appeltaart delen…

Een grote gemeenschappelijke ruimte zien we als de ziel van ons project. Tijdens één van onze bijeenkomsten brainstormden we erop los. Gastenkamers, een wasserette, een grote ruimte die kan dienen voor feestjes, een creatief collectief, een vrij podium, een keuken…

2 dingen hebben we gemeen, we voelen ons allemaal evenveel betrokken en we geloven sterk in de sociale meerwaarde.

Elk van ons leefde al langer met het idee om meer bewust te kunnen wonen. Ecologisch, passief, bio, sociaal, creatief…in en met de natuur.
De vzw samenhuizen en de cvba cohousing Limburg zijn belangrijke partners voor ons. Zij zorgen ervoor dat we dit tekstje bijvoorbeeld kunnen delen met jou. Ook als we binnenkort er écht aan gaan beginnen, zorgen zij ervoor dat alles keurig en netjes binnen de lijnen van de wet valt. Het juridische kader is door hun uitgebreide ervaring met eerdere projecten perfect en gegarandeerd.

Wil je graag nog meer weten alvorens je je engageert om deel uit te maken van onze groep (of een andere cohousinggroep), schrijf je dan in of kom gewoon langs op onze eerste info-avond.

cohousing west-limburg