01/12/2015

Cohousing Peer


de bouw is klaar

mwa, bijna dan. Nog enkele puntjes op de i. De aannemer is zo goed als klaar met de renovatie van de 6 woningen in het schooltje en de 3 nieuwbouw woningen. De eerste 4 bewoners zijn al ingetrokken! Het zijn een aantal sjieke maar compacte en betaalbare woningen geworden. Elke bewoner bepaalt in Peer de indeling van zijn eigen woning. Privacy is erg belangrijk en daarom beschikt iedere woning over een kleine privé tuin. Het overige deel van de tuin is gemeenschappelijk.

De centraal gelegen, polyvalente zaal is verbouwd naar een commonhouse en wordt door de bewoners zelf vormgegeven naar hun eigen wensen en noden, vb. enkele extra logeerkamers, speelkamer voor de kinderen, een grote gemeenschappelijke keuken, wasplaats, enz.. Er is ook een grote, gemeenschappelijke tuin met speeltuigen voor de kinderen.

FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail

straks een fijne plek om te wonen

De woningen in dit project worden verkocht door Optimus Vastgoed U kunt met hen contact opnemen als u meer informatie wilt of vragen heeft over een wonin: Tel: 011 43 58 19 of per email info@optimusvastgoed.be.

de plannen


filmpje

contact