05/10/2015

Cohousing Alken


Nog enkele woningen te koop

vakwerk hoeve

De oude hoeve aan de Grootstraat 114 te Alken is gerenoveerd en uitgebreid naar 11 luxe lage-energiewoningen die samen een duurzame woongelegendheid gaan vormen.

Het 50 are grote domein is verdeeld in 2 woongroepen. Groep A, waarvan de gerestaureerde hoeve deel uitmaakt, omvat 6 woningen en het commonhouse. Groep B bestaat uit 5 nieuwbouw woningen. Elke groep woningen is gebouwd rond een gemeenschappelijke binnenkoer.

De bakoven wordt ook gerenoveerd en zal weer dienst kunnen doen, al was het maar voor pizza's tijdens feestjes. Ieder huis heeft zijn eigen terras maar de rest van de grond is gemeenschappelijk eigendom. Er worden hoogstam fruitbomen geplaatst zodat er 's zomers zowel schaduw als fruit te genieten is.

Cohousing Alken

vroeger en nu

cohousing

Sinds de gemeente het stedenbouwkundig attest heeft goedgekeurd is dit project in volle gang. Er worden infoavonden gehouden over cohousing en dit project in het bijzonder. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen om alle details te horen en ook de prijzen van de laatste woningen.

Er is een groep eigenaren/cohousers die frequent bijeen komt om de details van het project in te kleuren. Bent u ook geïnteresseerd in een woning in Alken? Kom dan naar een vergadering en maak kennis met uw toekomstige buren.

Er zijn nog maar een paar woningen beschikbaar. Wacht niet te lang meer!

FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail
Cohousing Alken

Te koop

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bent u geïnteresseerd in een woning, dan kunt u zich wenden tot ERA Nobis te Alken (011 35 14 00) voor meer informatie en het vastleggen van uw optie op de woning.

 

woning 5

 

woning 6

 

stuur een berichtje

Contact